0

«Новою поштою» по Україні —  від 71 грн.

Укрпоштою по Україні —  від 43 грн.

Більше інформації про доставку

Оплата накладним платежем при отриманні
Оплата на сайті Приват24 та LiqPay. 

Дезінфікуючий засіб Sviteco PIP FLOOR CLEANER для підлоги (концентрат) - 1 л

В наявності
Артикул: 25
456 грн
Об`єм
Замовити швидко
Характеристики
Тип Пробіотичний

«Sviteco PIP Floor Cleaner» є пробіотичним дезінфікуючим засобом та забезпечує глибоке мікроскопічне видалення забруднень з дрібних пір поверхонь, видаляє неприємні запахи та перешкоджає їх утворенню, формує на поверхні корисну для здоров'я та безпечну мікрофлору.

Засіб призначений для очищення, миття, санітарної обробки (в тому числі при щоденних та генеральних вологих прибираннях, профілактичної дезінфекції) поверхні підлоги з будь-якого покриття (дерево, кахель, лінолеум, ламінат, паркет, камінь тощо) в закладах охорони здоров'я, лабораторіях різних підпорядковань, навчальних закладів, підприємств харчової промисловості та ін. Концентрат також рекомендовано використовувати в домашніх умовах.

Не подразнює органи дихання та шкіру. Можна використовувати в присутності тварин та дітей.

 

Концентрований продукт. Застосування: 0.2% робочого розчину

 

Має 4 клас безпеки.

 

Паспорт безпеки: «Висновок санітарно-епідеміологічної експертизи від 18.03.2020р. №12.2-18-5/5572»

 

Склад: Четвертинні амонієві сполуки, ді-С8-10-алкілдиметил, хлориди-5,0; спирти С9-С11 етоксильовані-10,0-15,0; ензим-10,0-15,0; Bacillus megaterium<5,0, Bacillus subtilis<5,0.

 

(концентрат)

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.